28 septembrie 2011

protopupeze

Vai, ce tragedie! O protopiţipoancă (de data asta nu de pe la noi) s-a gandit cu unicul ei neuron, ametit si ala de cheful de alea-alea, sa isi faca poze in care sa (işi??!) dovedească că natura a dotat-o cu cele necesare unui viitor strălucit: a pozat in desuuri (sau poate/probabil chiar mai decoltat, însă ziariştii care ar scormoni şi în bideul starletelor de pe la noi pentru a nascoci un articol nu preciyeayă de data asta, că mdeh, e un articol moralizator!). Fătuca de doar 14 ani pretinde că ea şi-a tras pozele alea pentru ea si le-a ascuns bine pe calculator, însă piraţii informatici le-au găsit şi le-au pus la dispoziţia publicului amator de pedofilie. Hmm.... aşa o fi? Eu ştiu că:
1. Dacă te tragi in poză ai un motiv. Că motivul e să te joci de-a curva cu un puber sau un altul la fel de inteligent.. nu contează. Dacă îţi faci poze sexy doar ca să îţi dovedeşti că ai cu ce atunci nu le păstrezi fie si cu parolă ci le stergi.
2. Dacă tot ai fost atât de bătută în cap să îţi faci poze delicate şi să le descarci pe calculator, nu umbla in acelaşi timp si cu furaciuni. Un soft legal se presupune că nu are găurele care să lase răuvoitorii să pătrundă din exterior. Da, sigur, nimic nu e absolut imbatabil şi de-aia micsimoale scoate cu frenezie patchuri de securitate. Însă şansele ca PC-ul tău să fie dama de consumaţie a întregului net scad exponenţial dacă îţi limitezi utilizarea PC-ului la site-uri cu un nume curat şi foloseşti soft verificat. Totuşi combinaţia soft piratat+site-uri dubioase nu e prea fericită.
Părerea mea e că puştoiaca s-a jucat cu focul si s-a ars: simţind ca hormonii din ea colcăie a zis că dacă pune pe net poze care să le ridice nivelul de trai la un număr oarecare de NF o să îi crească cota de piaţă. A fost mişto cât timp pozele au fost în atenţia unui număr mic de oameni. Când bulgărele de zăpadă a crescut şi în afară de câţiva plozi au mai intrat pe fir şi pedofili din ăia adevăraţi nu i-a mai plăcut. Că mdeh, una e să te invite unul plin de coşuri la un suc şi alta e să ti se propună o seară de BDSM!
Nu mă înţelegeţi greşit, nu sunt adeptul pornografiei infantile. Părerea mea e că omuleţii aia care ajunşi la vârste la care e legal să bei, fumezi şi faci copii încă se mai uită la şcolăriţe (da' de-alea adevărate, nu din filmele porn!) au o problemă la mansardă! Însă feisbucu' şi haifaivu sunt pline de copile fără minte care dezvăluie la toată lumea că sunt bunaciuni dispuse la multe. Şi ca să susţină ideea dau la tot poporul poze cel puţin explicite. Nu susţin nici cenzura, însă daca tu, părinte responsabil, vezi că plodul tău nu mai crede în flori şi fluturaşi ce faci? Laşi copilul fără minte să se dea în bărci sau îi povesteşti că lumea nu e doar Barbie şi Ken? Ba mai mult, dacă vezi că proasta a comis-o te duci şi îi faci publică povestea? Sincer, mi-e frică să ma uit la Planeta maimuţelor că parcă lumea se îndreaptă în direcţia aia!

Niciun comentariu: