12 martie 2007

Deja a devenit banalitate: PNL si PD isi dau in continuare la gioale, Basescu si Tariceanu se au ca sarea in ochi. Mai nou Tariceanu i-a transmis lui Base ca nu e binevenit la sedintele de guvern, desi din cate stiu eu presedintele are dreptul sa isi aduca si un pat acolo, ca sa nu mai piarda timpul pe drumuri. Se pare ca Razgandeanu* vrea sa le faca pa-pa PDilor si sa creeze un "guvern monocolor", vezi-Doamne mult mai stabil! Oare cat de prost poti fi incat sa consideri ca poti guverna cum vrei tu cat timp vei fi la mila PSD-ului, a PC-ului, UDMR-ului, independentilor si nu in ultimul rand a PD-ului?!
PSD are de departe cel mai masive grupuri de senatori si deputati. Practic, in lipsa sustinerii din partea unor alte grupuri parlamentare, PNL nu are nici-o sansa sa guverneze singur! Nu va fi decat un catelus in poala PSD-ului! Deci si de data asta "divide et impera" a functionat ireprosabil!
Razgandeanu* o sa fie nevoit sa faca sluj la solicitarile PSD-ului deoarece cu 15% in Senat si in Camera Deputatilor nu ai sanse sa treci decat legea cresterii salariilor de parlamentar!

*Razgandeanu este alter-ego-ul lui Tariceanu din moment ce acum o saptamana alegerile europarlamentare erau imperative si imposibil de amanat iar acum au devenit ceva neimportant.

Niciun comentariu: